Rozmarýnový chleba se sýrem
Suroviny: 200 ml vody, 30 g sádla, 1 - 1 1/4 lžičky soli, 100 g směsi na ciabattu, 100 g pšeničné celozrnné jemně mleté mouky, 100 g pšeničné chlebové mouky, 6 g čerstvého droždí, necelou lžičku cukru, 2 snítky rozmarýnu, 100 g tvrdého sýra, 1/2 nadrobno nakrájené cibule.
Postup: rozmarýn nasekáme, sýr nakrájíme na kostičky, cibuli osmažíme dozlatova na 30 g sádla. Ostatní suroviny dáme v pořadí do pekárny, slijeme k nim sádlo z cibule a zapneme program Základní. Po signálu přidáme rozmarýn, sýr, cibuli a podle potřeby přidáme mouku.
Je to dávka na malý chleba do dvojité formy.
Náhledy fotografií ze složky domácí pekárna